Scouting Paulus

Welkom

Scouting Paulus werd in 1950 opgericht en bestaat dus al 67 jaar. In die 67 jaar is Scouting Paulus al in vijf accommodaties gehuisvest geweest. Van een blokhut die in 1974 tot de grond toe afbrandde, tot een zijvleugel van een kerk en daarna een gymzaal. En vanaf september '99 zijn we gehuisvest in een oude kleuterschool tot we eindelijk in april 2005 ons nieuwste onderkomen kunnen openen. Onze blokhut is te vinden tussen onze wijken Helmond-oost en dierdonk aan het kanaal.

blokhut

We zijn de scoutinggroep voor de wijken Helmond-oost en dierdonk en je kunt onze daar dan ook regelmatig tegenkomen als we druk bezig zijn met allerlei activiteiten.

Momenteel bestaat Scouting Paulus uit vijf speltakken. Al deze speltakken draaien met gemengde groepen.

Bevers; Jongens en meisjes van 4 1/2 -7 jaar
Welpen; Jongens en meisjes van 7-10 jaar